Hvem er circuit.dk ?

Nikoline Öhrström

Nikoline har klatret siden 2012. Hun har boet i Schweitz, hvor hun har trænet på et konkurrencehold. Hun har både erfaring med kommerciel rutebyg og arbejde som træner med fokus på, hvordan man skaber oplevelser og læring for alle niveauer og fysiske forudsætninger. Nikoline er særligt fascineret af bevægelseslære og processen med at dekonstruere det tilsyneladende umulige til noget håndgribeligt, ved at trække på et strategisk mix af erfaring og intuition. Hun er særligt interesseret i samspillet mellem de faktorer, der giver succes på væggen fremfor fokus på enkeltfaktorer som f.eks. styrke eller smidighed. Nikoline har en smittende glæde for bevægelse, og fordelene ved en legende, afvekslende og bevægelsesorienteret tilgang bliver indlysende og ligetil i selskab med hende.

Bjørn Arnel Iisager 

Bjørn har klatret siden 2003 og har 10 års erfaring med kommerciel- og konkurrencerutebyg i både Danmark og udlandet. Han har undervist ved IFSC’s kontinental rutebyggerkursus i Japan, været gæsterutebygger i USA og fast rutebygger i Göteborg. Disse erfaringer understøtter det fokus Bjørn har på diversitet og alsidighed i rutebygningen. Han har erfaringer med at variere og mixe den kommercielle og den konkurrenceorienterede rutebyggerproces, for at udnytte allerede eksisterende viden på nye måder. Bjørn er specielt interesseret i at finde balancen mellem kreativ nytænkning og professionel effektivitet i rutebyggerprocessen, og dette er evner, han vil videreformidle til kursister i relevante situationer.    

Peter Walbum  

Peter har klatret siden 1996 og har bygget ruter til DM, NM, Bornholm DWS 2008 og diverse bouldercups.  Han har holdt rutebygger workshops i klubregi og specifikt for kvindelige rutebyggere i Danmark. Peter har været kasserer for Københavns Klatreklub i 2 år, har forhandlet klatregreb, og har således bred erfaring med rutebygning og drift af klatreklub. Han følger World Cup’en og større nationale konkurrencer, og er i løbende dialog med rutebyggere i udlandet. Peter er især interesseret i udvikling af begrebsapparat og forståelse for klatring, som forudsætning for vidensdeling og styrkelse af læringsfællesskaber. Peter har 15 års erfaring som psykolog med at arbejde ressourceorienteret både individuelt og i grupper.